Stare Dobre Czasy...

Bo nam się wzięło na wspominki...

Nie jesteś zalogowany na forum.

#201 2025-02-16 00:13:19

Koedka
Administrator
Liczba postów: 323
WindowsOpera 116.0.0.0

Odp: Shinji Hanayama a.k.a. Rikudo Hyōsube

Czuli to. Tama wzdychał, rumieniąc się delikatnie. Mizuki również wyglądała, że jest jej cieplej, uśmiechała się.
Zdecydowanie więź między nimi stawała się stabilniejsza, większa, choć zajmowało to sporo czasu i wysiłku. W końcu zmęczenie w twoim ciele było już całkiem duże, a to był znak, że jesteście już na takim etapie, że możecie przerwać. Z resztą, tamta dwójka już też powoli słabła- mimo wszystko to dość sporo jak dla nich.
Wszystko szło w dobrą stronę.
Wróciły twoje wilczki. Wyczuły, co się dzieje i chciały być przy tobie w razie konieczności.

#202 2025-02-16 00:18:28

Nemo
Administrator
Liczba postów: 316
WindowsOpera 114.0.0.0

-Z-zai... Zen... Kyu kyu no Ritsuryo! - przerwałem zaklęcie zgodnie z zasadami i wedle prawa.
Padłem plackiem na trawę, oddychając ciężko.
-Na dzisiaj... haah... koniec. Haah... - przełknąłem ślinę, łapiąc oddech. - Ćwiczcie to... ile mo... ile możecie.

#203 2025-02-16 00:23:44

Koedka
Administrator
WindowsOpera 116.0.0.0

Kurome zaraz zbliżyła się, ułożyła twoją głowę na swoich kolanach, zaczęła cię delikatnie masować.
-Dobrze. Jej... ale uczucie.- Mizuki zerknęła na Tamę, który wyglądał na spokojnego i zadowolonego.
-Z czasem będzie lepiej.- zapewnił Hakuro. -Ale na dziś wystarczy. Wróćmy już. Musisz odpocząć.- zwrócił się do ciebie i po chwili stanął obok, wyciągając dłoń, by pomóc ci się podnieść.

#204 2025-02-17 20:24:33

Nemo
Administrator
WindowsOpera 114.0.0.0

Wymruczałem coś tylko nieskładnie, korzystając z przyjemnej poduszki udowej.
-Mh... Ważne, żebyście ćwiczyli codziennie, ale nie przesadzali. Do następnej lekcji damy radę sprawić by Tama-kun materializował się na polecenie. - dodałem, powoli wyciągając dłoń w kierunku Hakuro, ale gdy tylko mnie złapie pociągam go w dół delikatnie, żeby klapnął na mnie.
-Hehe, cześć~

#205 2025-02-17 20:37:16

Koedka
Administrator
WindowsOpera 116.0.0.0

-Ah.- sapnął tak delikatnie, zaskoczony, padając na ciebie. Potem warknął krótko. -Za grosz o siebie nie dbasz.- westchnął, kręcąc głową, leżąc jednak na tobie i czasem czułeś, jak ogon wilka muska twoje nogi. Cieszył się.
-Hehe, cały Shin-chan, zgrywa twardziela, a tak naprawdę jest takim słodkim paniczykiem.- droczyła się Kurome.
A Mizuki? Mizuki tylko wam się przyglądała, uśmiechając się delikatnie. I czułeś, że nie tylko ona patrzy, gdzieś w ukryciu czaiła się Nuri, na pewno.

#206 2025-02-17 20:51:31

Nemo
Administrator
WindowsOpera 114.0.0.0

Uniosłem brwi i spojrzałem na nią od dołu.
-Że co, przepraszam? - zaśmiałem się, kręcąc lekko głową. - I kto to mówi, księżniczka stada~
Po krótkim i przyjemnym odpoczynku wstaję i przeciągam się. Odwracam w kierunku Mizuki i zapisuję jej na jednym z talizmanów proste zaklęcie na koncentracje.
-Proszę, korzystaj z tego jeśli będziesz mieć problem z wyczuciem energii Tamy.
Potem wracam do moich wilczków i, z nimi po obu stronach, robię im dokładnie do samo: przejazd palcami po kręgosłupie to podstawy ogona. Zobaczymy zaraz kto tu jest "słodki".

#207 2025-02-17 20:58:14

Koedka
Administrator
WindowsOpera 116.0.0.0

-Dziękuję.- Mizuki jeszcze uścisnęła cię mocno. W sumie... ma ładny zapach~. -Będziemy ćwiczyć. Ale na dziś... odpoczywaj, dobrze? Widzimy się jutro!- oznajmiła z energią i wraz z Tamą, który grzecznie wam się ukłonił, ruszyli w stronę domu.
A twoje wilczki? Usłyszałeś ich ciche westchnienia, kiedy poczuły twoje dłonie u nasady ogonów.
-Wracajmy już.- ponagliła Kurome.
-Mmm, zdecydowanie. Pora zjeść. I odpocząć.- Hakuro też się niecierpliwił, głodny i spragniony. Oblizał się lekko.
-Właśnie, Shin-chan~. Szybko.- Kurome zaraz objęła twoje ramię, niejako wywijając się z objęcia, chcąc pociągnąć cię w stronę twojego "więzienia". Jej brat, po chwili, uczynił to samo. Nie potrzebowałeś teraz, by ktokolwiek cię pilnował. Twoje wilki chciały spokoju i twojej pełnej uwagi~.

#208 2025-02-17 21:19:19

Nemo
Administrator
WindowsOpera 114.0.0.0

-Hmm~? No, skoro jesteście teraz tacy słodcy~ - zaśmiałem się cicho, przytulając ich oboje do siebie.
-No dobrze, zasłużyliście dzisiaj na dużo przysmaków, pieszczot i uwagi, moje kochane bestyjki~ - oboje dostają całusa w policzek. Wracamy spokojnie do domu, skoro najwyraźniej tutaj nie mamy co liczyć na zakwaterowanie.

#209 2025-02-17 22:03:48

Koedka
Administrator
WindowsOpera 116.0.0.0

Może i taka opcja była, ale chyba nie dla ciebie.
Tak, czy inaczej wróciliście do swojej samotni, gdzie Kurome od razu objęła twoje ramiona, delikatnie liżąc cię po policzku.
-No wreszcie. W domu.- zamruczała, ocierając się o ciebie delikatnie swoim ciałem.

#210 2025-02-17 22:07:12

Nemo
Administrator
WindowsOpera 114.0.0.0

Takie luksusy to dla elit pewnie.
Pogłaskałem Kurome delikatnie za uszkiem.
-Dobra dziewczynka~ - zaśmiałem się, pozwalając jej na pieszczoty. - Ale pierwsze co, marsz do kąpieli. Hakkun, ty też~ Dołącze do was za chwilkę.
Dla motywacji, dałem jej lekkiego klapsa.

#211 2025-02-17 22:13:04

Koedka
Administrator
WindowsOpera 116.0.0.0

-Hmph, serio?- marudziła ci nieco.
-Chodź, Kurome.- mruknął Hakuro, wcześniej reagując lekkim dreszczykiem na twój dotyk.
Oboje poszli do łazienki, dając ci chwilkę dla siebie, ale słyszałeś ich rozmowy, kiedy ściągali swoje szaty, niecierpliwiąc się na twoje przybycie.
-Jesteś już tak podekscytowana?- usłyszałeś pytanie hakuro.
-I kto to mówi?- odparowała Kurome a chwilkę później usłyszałeś delikatny plusk wody i westchnienie zadowolenia wilczycy, kiedy zanurzała się w ciepłej wodzie.

#212 2025-02-17 22:36:42

Nemo
Administrator
WindowsOpera 114.0.0.0

Westchnąłem tylko, kręcąc lekko głową. Kochane piesczochy. Należy im się dzisiaj dużo dobrego~
Idę do kuchni, wyciągniemy trochę zimnego sake i jakieś przekąski. Taka drobna nagroda przed kolacją.
-Nuri-chan - odezwałem się w sumie do nikogo. - Raczej nie będziesz chciała do nas dołączyć, ale zaufasz nam że przez jakiś czas nie wyjdziemy stamtąd? Tu jest twoja porcja, żebyś nie siedziała na mrozie na pusty żołądek.
Na parapecia okna postawiłem talerzyk senbei i mochi i kubek ciepłego amazake. A ja za to zabieram resztę do łaźni i moich dwóch psotników.

#213 2025-02-17 22:50:57

Koedka
Administrator
WindowsOpera 116.0.0.0

Nie odpowiedziała ci, ale jesteś pewien, że była w pobliżu.
Wróciłeś do swoich słodkich wilczków. Oboje moczyli się już, relaksując.
-Och~? Fanserwis?- zamruczała Kurome na twój widok. -Ale powinieneś przyjść z tym wszystkim w samym fartuszku.- uśmiechnęła się.
-Dołącz już do nas.- Hakuro zrobił dla ciebie miejsce, choć i tak balia/wanna była spora. Ale patrzył na ciebie wygłodniałym wzrokiem, więc jego uprzejmość to ledwie przykrywa. Spojrzał też na jedzenie i napoje. Na to ewidentnie i on i Kurome też mieli chęć.
-Tak! Chodź tu, szybko. Już dość długo kazałeś nam czekać!- zawtórowała bratu wilczyca.

#214 2025-02-17 23:05:07

Nemo
Administrator
WindowsOpera 114.0.0.0

-Najpierw mi się oświadcz, potem pomyślimy~ - zaśmiałem się na komentarz Kurome, kładąc tackę na brzegu. Odwracam się plecami do nich, puszczjąc im oczko, i powoli zaczynam się rozbierać. Poczekają sobie jeszcze te kilka chwil~

#215 2025-02-17 23:13:01

Koedka
Administrator
WindowsOpera 116.0.0.0

Obserwowali cię bacznie. Te spojrzenia aż wwiercały się w ciebie. Hakuro warknął cicho, niecierpliwie, a jego siostra cicho westchnęła.
-Pogrywasz z nami. Shin-chan~.- przemówiła słodko. -No dalej, dołącz do nas.- kusiła.
-Chodź do nas.- zawtórował jej brat. -Cały dzień czekaliśmy, żeby móc spędzić z tobą czas.- on z kolei bardziej igrał z twoimi emocjami, wymuszając odrobinkę poczucie winy~.
W powietrzu zaczął też unosić się przyjemny zapach olejków do kąpieli... i ich ciał, ich feromonów. Zapach, który tak ci pasował, bo łączyła was silna więź. A twoje wilczki niecierpliwiły się już tak bardzo.

#216 2025-02-17 23:22:48

Nemo
Administrator
WindowsOpera 114.0.0.0

W końcu jednak postanawiam skończyć gierki. Odwracam się do nich i swobodnie wchodzę do wanny, od razu przysuwając ich oboje do siebie.
-No, jestem już. Życzenie spełnione~ - zaśmiałem się, trzymając dłonie mocno na ich taliach.

#217 2025-02-17 23:26:12

Koedka
Administrator
WindowsOpera 116.0.0.0

-Wreszcie.- Kurome od razu chętnie się przymiliła. Z drugiej strony poczułeś już dłoń Hakuro, który zaczął masować twoje krocze i sam był już nieźle nakręcony. No, nie tylko on, wiadomo.
-Jak się czujesz, Shinji?- zapytał jednak, jakby nigdy nic.
-Właśnie. Dzisiaj miałeś intensywny dzień.- zamruczała wilczyca i polizała cię po uchu. -Jak się czujesz?- zapytała i dołączyła do brata, również bawiąc się i przyjemnie masując twój sprzęt.

#218 2025-02-18 00:47:21

Nemo
Administrator
WindowsOpera 114.0.0.0

Westchnąłem tylko przeciągle, rozluźniając się i lekko zanurzając w wodzie. Jednak ten zamek ma w sobie dobre rzeczy~
-Hmmh... Nie podoba mi się ich postawa. - przyznałem. - Ale przynajmniej nie jesteśmy sami. Nie wiem jeszcze co planują ze mną zrobić, dlatego tak im na tym zależało, ale powinni wiedzieć, że to na marne.
Wtuliłem nos w szyję Hakuro, dając mu delikatnego całusa.
-Nie ma szans, żebym kiedykolwiek traktował was jak bestie które należy kontrolować... no, chyba że w łóżku, ale wtedy to sami jesteście ku temu chętni~

#219 2025-02-18 16:32:30

Koedka
Administrator
WindowsOpera 116.0.0.0

Wilk westchnął i zamachał ogonem. Zaczął masować cię intensywniej, ocierając się lekko o twoje udo.
-Chcę cię złamać.- westchnął.
-Zdecydowanie. I nie tylko ciebie. Chcą złamać tych, którzy nie zgadzają się na to, co robią onmyoji, co robią te wszystkie urzędy.- warknęła Kurome, po czym przesunęła dłoń na twoją klatkę piersiową. -Ale to wszystko może zadziałać na naszą korzyść... ach, walić to teraz.- stwierdziła na koniec. Ona i Hakuro chcieli teraz ulgi. Złapała twoją dłoń i położyła na swoim kroczu, chętna już tak bardzo.

#220 2025-02-18 18:29:57

Nemo
Administrator
WindowsOpera 114.0.0.0

Uśmiechnąłem się, nie mogła zebrać myśli na długo. No dobrze, należy im się.
Obie ręce kieruję na Kurome, obejmując ją w talii i sadzając ją sobie na kolana. Nadal całuję po szyi Hakuro, zjeżdżając w dół do jego klatki piersiowej, podczas gdy dłonie spacerują po ciele jego siostry.

#221 2025-02-18 18:36:06

Koedka
Administrator
WindowsOpera 116.0.0.0

-Nh~.- Hakuro westchnął, wstając nieco, dając ci lepszy dostęp do swojej klatki piersiowej.
Kurome wsunęła się na twoje kolana, a twoja męskość prześlizgnęła się między jej udami i teraz ocierała się swoją szparką o ciebie, niemal wciskając ci swój biust w twarz.
-Shin-chan~. No dalej, wiem, że tego chcesz. Zrób to. Mocno~.- mruczała ci do ucha.

#222 2025-02-18 19:02:48

Nemo
Administrator
WindowsOpera 114.0.0.0

-Mh~ - oderwałem się na chwilkę od Hakuro, żeby spojrzeć jej w oczy i w tym samym momencie unieść jej biodra i posadzić ją na sobie do końca.
-Kurome~ - jęknąłem jej cicho do ucha. - Moja Kurome~
Pozwalam jej się ruszać tak jak chce, jedną dłoń przenoszę z jej ud na męskość Hakuro, masując powoli ale trzymając zdecydowanie mocno.

#223 2025-02-18 19:08:34

Koedka
Administrator
WindowsOpera 116.0.0.0

-Nnnnnh~!- zajęczała gorąco a ty czułeś, jaka jest mokra, chętna i... cholernie ciasna. Opinała się na tobie tak mocno. A to tylko jedno jej wejście. Pomyśl, jaki musi być jej tyłeczek~. -Shinji~.- westchnęła i zaczęła bawić się swoim biustem, poruszając się na tobie powoli, przyjemnie, rozpalając was oboje powoli, coraz bardziej. Oddychała gorąco, patrząc na ciebie wygłodniałym, pełnym pożądania wzrokiem.
Hakuro również był już podniecony. Kiedy go dotknąłeś był tak sztywny. Westchnął przyjemnie, przysuwając się do ciebie bliżej, poruszając nieco biodrami, obejmując cię, próbując skłonić cię do poświęcenia mu wiecej uwagi. lizał cię po szyi, czasem kąsał skórę.

#224 2025-02-18 19:13:44

Nemo
Administrator
WindowsOpera 114.0.0.0

Pozwalam jej na jazdę w swoim tempie. Czasami nie mogę się nadziwić jak bardzo uległa staje się podczas naszych zabaw. Może to tylko sztuczka by dostać to co chce, a może serio uznaje mnie za tego dominującego, ale póki co nie mam zamiaru narzekać~
Jej brat z kolei, to ciekawy przypadek. Bardzo chciałby spróbować być górą, to widać na każdym kroku, jest nieco konkurencyjny. Ale u niego, poddanie jest o wiele bardziej widoczne.
-Hakkun~ - przesunąłem wzrok na niego, gładząc lekko po policzku i całuję w usta. Wsuwam mu palce we włosy i delikatnie chwytam, pociągając jego głowę w dół. Jak się pochyli, mam okazje przesunąć dłoń do jego pleców i w okolice równie dobrego co u jego siostry tyłka.

#225 2025-02-18 19:26:41

Koedka
Administrator
WindowsOpera 116.0.0.0

Kurome dawała ci naprawdę przyjemne show, ciągnąc za swoje sutki, podskakując na tobie coraz bardziej i jęcząc. Tym bardziej atmosfera robiła się gorąca, bo dziewczyna dodatkowo zaciskała się na tobie przyjemnie.
Hakuro zaś początkowo próbował jeszcze dominować, liżąc twoje usta, kiedy całowałeś się z nim, podekscytowany, wzdychając gorąco, chyba twoje imię. Z czasem jednak dość łatwo ustawiłeś go wedle swego uznania.
-Hakuro~.- jego siostra nagle przyciągnęła go do swojego biustu, na co ten sapnął, tym bardziej reagując, bo czuł też twój dotyk. I tak, tyłeczek ma boski, stworzony do dręczenia. Przez to wszystko nieco wystawiał się na ciebie, miałeś teraz bardzo fajne widoczki dookoła siebie.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum